Večeras istječe rok za predaju kandidacijskih lista za prvi krug lokalnih izbora koji će se održati 16. svibnja. Kandidati ozbiljnost svojih namjera moraju potvrditi prikupljenim potpisima, koje su danas predale i nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Nove Gradiške Mirela Relković kao i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnice Romana Paurić.

Za najbolju Novu Gradišku; Mirela Relković – vaša gradonačelnica! To je slogan pod kojim je uspješna poduzetnica, vlasnica poznatog knjigovodstvenog servisa krenula u kampanju za lokalne izbore. Mirela Relković je bila jedno vrijeme zamjenica gradonačelnika za gospodarske djelatnosti i upućena je kako funkcionira financijski sustav Grada Nove Gradiške, a i sama je poduzetnica.

-” Moramo shvatiti da je došlo vrijeme nekih novih politika. Male stranke će vjerojatno skroz nestati, a vjerujem da dviie vodeće stranke imaju jednu brigu kako transformirati svoje vodstvo, ali oni će to vjerojatno, kao i do sada, učiniti uspješno. Međutim, vjerujem da nezavisni kandidati mogu ponuditi više u svojim lokalnim sredinama zato što su jako dobro upoznati sa problemima s kojima se susreću naši građani. Smatram da se sve treba više decentralizirati i mislim da su ove godine upravo nezavisni kandidati ti koji će se najviše istaći na lokalnim izborima.”

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu grada Nove Gradiške Mirela Relković i kandidati s Nezavisne liste za Gradsko vijeće danas su predali kandidature Gradskom izbornom povjerenstvu.

Komentari
Prethodni članak91 nova pozitivna osoba u Brodsko posavskoj županiji, tri osobe preminule od COVID-19
Sljedeći članakKako funkcionira suvremeni brak? Pogledajte u Domu kulture u ponedjeljak u komičnoj predstavi: I živjele su sretno