I, dok Klemmova potpora Oršuliću nimalo čudna nije, interesantna je činjenica da dvije, dosad politički neangažirane, nestranačke, praktične vjernice, kandidatkinje su za zamjenice SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika Nove Gradiške.

NOVA GRADIŠKA –  SDP-ov kandidat za gradonačelnika, Vinko Grgić, i kandidatkinje za njegove zamjenice, Vesna Đapić i Mirela Glavaš, subotnje prijepodne proveli su u druženju s Novogradiščanima. Prigodno, dijelili su svijetleće pisanice, kolače i promidžbeni materijal te odgovarajući na pitanja građana čestitali im Uskrs.

I, dok Klemmova potpora Oršuliću nimalo čudna nije, interesantna je činjenica da dvije, dosad politički neangažirane, nestranačke, praktične vjernice, kandidatkinje su za zamjenice SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika Nove Gradiške.

Na pitanje SBplus-a: Što vas je – kao praktičnu vjernicu i nestranačku osobu – motiviralo da prihvatite nominaciju za zamjenicu SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika, višestruka novogradiška sportašica godine, Vesna Đapić, kazala je:

– Ljude ne cijenim po političkoj, vjerskoj, nacionalnoj, rodnoj ili nekoj drugoj pripadnosti. Ljude dijelim na dobre i loše, kulturne i nekulturne, miroljubive i agresivne… Vinka Grgića cijenim kao dobrog, kulturnog i miroljubivog čovjeka koji je prezime naslijedio, a ime stekao svojim učenjem i radom. Kao sportašica, Hrvatsku sam proputovala uzduž i poprijeko te vidjela kako moja Gradiška, uvelike, zaostaje za drugima. Kako je tmuran grad iz kojeg mladi odlaze. Budući da i sama imam dvoje punoljetne djece, odlučila sam Vinkovu ponudu prihvatiti, uključiti se u kampanju i, ako budemo izabrani, sudjelovati u promjeni uvjeta rada i življenja u mome gradu kako bi nam svima bilo bolje.  

Mada je u Hrvatskoj to rijetkost, kampanja prolazi mirno, a SDP-ovci sve građane pozivaju neka iskoriste svoje demokratsko pravo te, u nedjelju 03. travnja, izađu na izbore i glasaju prema svojoj savjesti.

 

Autor: Jerko Zovak / SBplus

Komentari
Prethodni članakBranitelji koje predstavlja Klemm podržali HDZ i doktora Dražena Oršulića za gradonačelnika
Sljedeći članakSretan Uskrs!