‘Pa sigurno, gospodinu Draženu Oršuliću, našem ratnom doktoru, ja kao hrvatski branitelj i jedan od čelnika braniteljske populacije, želim na ovaj način dati potporu našem doktoru, jer malo je doktora koji su ’91. godine stali uz hrvatske branitelje i branili domovinu. Sigurno, kao takav, i danas ima naše povjerenje’.

NOVA GRADIŠKA – Potporu kandidatu za gradonačelnika Nove Gradiške, Draženu Oršuliću i njegovima zamjenicima,Ljiljani Lukačević i Dariju Banu, došli su dati župan Brodsko-posavske županije, Danijel Marušić, saborski zastupnik Davor Vlaović i predsjednik Udruge Specijalne policije, Josip Klemm.

To što je HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika potporu došao dati HDZ-ov župan Marušić razumljivo je koliko i činjenica da potporu daje HDZ-ov koalicijski partner, HSS-ovac Vlaović. Međutim, neobično je da političku potporu jednoj stranci došao je demonstrirati Josip Klemm – lider dijela branitelja koji u zagrebačkoj Savskoj 66 prosvjeduju zbog, po njihovom mišljenju, lošeg društvenog statusa hrvatskih branitelja.

– Pa sigurno, gospodinu Draženu Oršuliću, našem ratnom doktoru, ja kao hrvatski branitelj i jedan od čelnika braniteljske populacije, želim na ovaj način dati potporu jer malo je doktora koji su ’91. godine stali uz hrvatske branitelje i branili domovinu. Sigurno, kao takav, i danas ima naše povjerenje –  za HDZ radiong, rekao je Klemm.

 

IZVOR: SBplus/ Jerko Zovak

Komentari
Prethodni članakČuvanje Božjega groba – duga tradicija štivičkih vatrogasaca
Sljedeći članakNestranačke vjernice zamjenice SDP-ovom kandidatu Vinku Grgiću