Bliži se Dan zaljubljenih, a uz klasične je ponude i aranžmane, jedna brodskoposavska policijska Udruga, ponudila i zajedničko sudjelovanje u humanitarnoj akciji.

U moru neobičnih ponuda za obilježavanja ovogodišnjeg Valentinova, posebna je jedna koja poziva da taj dan u 2020. godini provede, ni manje ni više nego – s policijom.

Naime, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije organizira ‘Valentinovo s policijom’ u slavonskobrodskoj svečanoj dvorani „Carpe diem”.

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače, od 20 sati, posjetitelje će zabavljati Grupa Oniks, a osim odlične glazbe, one koji na ovakav način odluče obilježiti Valentinovo, čeka i svečana večera te bogata tombola.

Time se neće samo dobro zabaviti, nego će – zajedno s policajcima – učiniti dobro djelo. Ulaz je 150 kuna, a sav će prikupljeni prihod prikupljen od te svečane večeri biti darovan u dobrotvorne svrhe. Karte je moguće rezervirati na broj telefona 099 271 75 90.

Izvor: SBplus
Foto: Ilustracija

 

Komentari
Prethodni članakHrvatska najsigurnija zemlja u EU, a Hrvati lošeg zdravlja i niskog standarda
Sljedeći članakDobar glas daleko se čuje: „Slavonski dućan” i Zajednica proizvođača novogradiškoga kraja šire tržište / foto