Da ni ove godine nema kupanja u veličkim bazenima, svima je jasno. No, onima koji ne vjeruju u završetak ovog projekta, predstavnik investitora Rudolf Radiković poručuje : “Radovi sigurno počinju ove godine i plan je da otvorenje bude 1. srpnja 2017”.

Veličani više ne vjeruju. No, Radiković i dalje tvrdi da će sve biti kako je i obećano. Kaže da upravo priprema izvještaj za Podravsku banku.

– HBOR se još nije formirao pa radimo na  tome da preko tri različite investicijske kuće zatvorimo financijsku konstrukciju preko Podravske banke koja je od početka u igri – pojašnjava.

Na upit je li točna informacija da je Općina Velika zatražila 480 tisuća kuna za komunalne doprinose kojih se odrekla, no kako radovi nisu počeli na vrijeme sada ih ipak potražuje, kaže da ništa o tome ne zna.

– To nije bilo u ugovoru i ne znam kakve su to informacije. Nisu mi se javili iz Općine i imam odluku gdje to ne stoji. Prema Hrvatskim vodama postoji dug od 28 tisuća kuna i to pokušavamo zatvoriti. Počeli su politički pritisci. Drago mi je da ste svi jako zainteresirani, možda bude više netko i pomogao. Da su se barem potrudili na vrijeme i malo pomogli u određenim stvarima, a ne ovako. Malo su prešli granicu s političkim pritiscima – kaže Radiković, a za bazene u Velikoj kaže da će biti napravljeni jer drugog rješenja jednostavno nema.

– Pogledajte koliko je investicija u kontinentalnom turizmu napravljeno u zadnjih pet godina pa ćete vidjeti da nitko nije napravio jer je situacija takva. Kriza je bila prevelika, ali počelo se pomalo micati – poručuje.

no images were found

Komentari
Prethodni članakNovokapelčani proslavljaju Dan općine, danas tradicionalni robni i stočni sajam i svečana sjednica Općinskog vijeća
Sljedeći članakKako sami možete doznati je li tlo kvalitetno?