Jučer je na dječjem igralištu pored Cvjetnog Trga održana igraonica na otvorenom za sve novogradiške mališane u organizaciji Društva “Naša djeca”.

“Neka odrastanje bude dječja igra” naziv je projekta koji provodi tvrtka Nivea u suradnji s Savezom Društava “Naša djeca” Hrvatske. Projekt je dio globalne inicijative kojom se pruža podrška obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala. Naglasak je stavljen na važnost igre za dječji razvoj i stvaranju boljih uvjeta za odrastanje djece i mladih.

U sklopu spomenutog projekta u Zagrebu je održana edukacija za potencijalne provoditelje projekta, a na istoj ispred Društva “Naša djeca” Nova Gradiška nazočila je Ana Šporčić, magistra primarnog obrazovanja. Svoja stečena znanja i vještine pokazala je već na prvoj radionici održanoj prošli tjedan s predškolskom i školskom djecom u prostorijama Udruge. Nastavak tog projekta realiziran je jučer na dječjem igralištu u središtu Grada na kojem su sudjelovali brojni mališani s područja Grada i njihovi roditelji. Ani Šporčić pridružile su se Višnja Franić i predsjednica novogradiškog Duštva “Naša djeca” Verica Lukačević.

Autor: Dubravka Kovačić

 

 

Komentari
Prethodni članakU Požeškoj biskupiji proglašen dan molitve i prikupljanja milodara za migrante
Sljedeći članakPredstavljen projekt “Centar za podršku mladima”