SLAVONSKI BROD – Umro je bard brodskog novinarstva Željko Mužević. Smrt ga je zatekla iznenada, noćas, u njegovoj kući u Podvinju, u 64. godini života.

I SBplus je preranom smrću Željka Muževića izgubio iskrenog, otvorenog prijatelja i dobrog suradnika.

Teško je u ovom trenutku objektivno i sveobuhvatno ocijeniti Željkovu dugogodišnju bogatu novinarsku i autorsku karijeru u kojoj su bili i sport i politika i zanimljivi događaji iz života običnih ljudi. Ono što posebno akcentira njegov rad svakako je Željkov angažman u Domovinskom ratu kada je, kao novinar i urednik Radio Broda, hrabro izvještavao s bojišnice, kada je objektivno a primjereno trenutku mudro izvještavao javnost o događajima koji su obilježili i odredili sudbine desetine tisuća ljudi prilikom najtežih dana u Bosanskoj Posavini i samoga pada Bosanskog Broda.

Željko Mužević je je bio dugogodišnji novinar i glavni urednik brodskog dopisništva Jutarnjeg lista. U profesionalnoj karijeri, ali i nakon odlaska u mirovinu, nesebično je prenosio svoje znanje i iskustvo na mlađe kolege iz svih slavonskobrodskih medija.

I SBplus je preranom smrću Željka Muževića izgubio iskrenog, otvorenog prijatelja i dobrog suradnika.

Podvinje i Slavonski Brod izgubili su čovjeka dobrog srca, vedre duše, nekoga tko je među novinarima i općenito, bio najzauzetiji oko Malene i Klepetana, tko je svojim blogom Divan skitnje ostavio trajni pečat svoje osobnosti, ali i duha Podvinjaca, Brođana i Hrvata.

Redakcija SBplus izražava najdublju sućut Željkovoj kćerki Teni, sinu Hrvoju, unučadi i ostaloj rodbini i prijateljima.

I ekipa Radija Nova Gradiška izražava obitelji, rodbini i prijateljima duboku i iskrenu sućut.

Posljednji ispraćaj pokojnog Željka Muževića bit će sutra, 1. listopada 2015. godine u 13:30 na gradskom groblju u Podvinju.

Autor: Sbplus/Radiong

Komentari
Prethodni članakOni su ‘Prvi April’ i ne šale se!
Sljedeći članakI danas nastavljen štrajk prosvjetara