Ovaj vikend očekuje nas bogat sportski sadržaj. U 3. HNL istok Sloga Nova Gradiška ide u goste odličnoj ekipi Zrinjski Jurjevac koja se nalazi na visokom 3. mjestu ljestvice. U prošlom kolu Sloga je svladala Graničar iz Županje rezultatom 3:2 i nalazi se na 13. mjestu.

Nastavlja se zanimljivo prvenstvo u 1. ŽNL Zapad. Na čelu lige nalazi se ove sezone odlična ekipa “Slaven” iz Ljupine, a u stopu ih prate Psunj Sokol Okučani, Batrina i Mladost iz Cernika. Borba za vrh nastavlja se i ovo kolo, a parovi su:

HMNK Nova Gradiška nakon odličnih rezultata u kupu, te nakon prošlotjednog poraza od donedavno prvoligaške ekipe Osijek Kelme, u ponedjeljak dočekuje ekipu Brod. HMNK Nova Gradiška trenutno se nalazi na odličnom drugom mjestu.

U 2. HRL Istok RK Nova Gradiška BD Gruppe Austria nakon 3 kola bez pobjede priliku za povratak na pobjedničke staze imat će protiv ekipe Osijek 2 u Osijeku. Novogradiščani se trenutno nalaze na 6. mjestu.

Priliku za prvu pobjedu ove nedjelje tražit će i OK Nova Gradiška protiv ekipe OK Don Bosco u 1. HRK za žene.

U 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Istok, u 9. kolu sastaju se u Požegi Nove nade i Nova Gradiška koja trenutno drži 6. mjestu.

U 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Istok za žene Odbojkaški klub Obrtnik NG gostuje u Pitomači gdje traži nastavak odlične serije. Obrtnik Ng trenutno se nalazi na 2. mjestu bez poraza s jednakim brojem bodova kao i Osijek 97.

U 3. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Istok – zona Požega, Obrtnik-BAM gostuje u Požegi protiv ekipe Ina – Požega. Obrtnik Bam se trenutno nalazi na 3. mjestu.

Foto: Ilustracija

Komentari
Prethodni članakOdržan sastanak s predstavnicima mljekarskog sektora
Sljedeći članakZa svaku pohvalu: Novogradiški volonteri ponovno kreću s radom