Za uspjehe naših učenika uvijek je lijepo čuti. Tako je maturant Filip Cindrić iz Rešetara, učenik Srednje glazbene škole u Požegi nedavno postigao vrijedan uspjeh na međunarodnom natjecanju „Bistrički zvukolik” u Dugom Selu i na 11. hrvatskom natjecanju za harmoniku u Daruvaru.

– Bistrički zvukolik održan je 12. svibnja 2021. Radi se o specifičnom natjecanju zato što je naš učenik bio jedini harmonikaš u mješovitoj kategoriji. Natjecanje je održano u tri kruga, a naš je učenik bio 8. od ukupno 12 natjecatelja. 11. hrvatsko natjecanje za harmoniku održano je 14. svibnja 2021. u Daruvaru. Radi se o online natjecanju, a Filip je i tamo ostvario zapažen nastup – ističu u Srednjoj glazbenoj školi Požega.

Filip je 1. lipnja održao i svoj završni maturalni koncert i na taj se način oprostio od srednjoškolskih glazbenih dana, ali vjerujemo, ne i s glazbom.

Uz glazbu, velika Filipova ljubav je i ples, stoga je dugi niz godina plesao u Kulturno umjetničkom društvu „Rešetari”. Ovaj vrsni, mladi glazbeni glazbenik dosada je ostvario niz zapaženih glazbenih nastupa, vjerujemo i želimo mu da tako i nastavi i ostvari svoje snove.

Sretno!

 

rrem

Komentari
Prethodni članakVojska traži 200 mladih: Ne smiju imati više od 30 godina
Sljedeći članakI ove godine organizirano ljetovanje na otoku Hvaru: Grad Nova Gradiška financirat će ljetovanje 40 djece