Malo, u ovom slučaju više alkohola, vjerojatno dobro raspoloženje i nepoznavanje prometnih propisa, razlog su bizarnog prometnog prekršaja koji su prometni policajci zabilježili nedavno u Slavonskom Brodu i to u jednoj središnjoj gradskoj ulici.

Pojačano nadzirući promet policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, jučer, 2. srpnja, u 5.20 sati, u Slunjskoj ulici, u Slavonskom Brodu, uočili su vozača i osobni automobil u prekršaju. Naime, utvrdili su da je osobnim automobilom upravljao 34-godišnjak i to u zabranjenom smjeru i bez položenog vozačkog ispita. Alko testom je u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2.11 promila, te je isključen iz prometa i zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja. Policijski službenici protiv 34-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Što mu je bilo, najbolje zna on sam, ali da će platiti tu svoju „ludost“ u svakom slučaju hoće. O tome što se moglo dogoditi da je bilo još sudionika u prometu, ne želimo ni nagađati.

 

 

Komentari
Prethodni članak300 milijuna kuna općinama i gradovima, iskoristite priliku!
Sljedeći članakU Davoru nikad nismo bili, samo malo pa nam se dopalo: Održana Smotra folklora „Padaj kišo, nemoj na konjara” / foto