Nanbudo klub Slavonija iz Okučana je danas (nedjelja 29. siječanj 2012.) nastupio na natjecanju u katama. Članovi ovog kluba ostvarili su odlične rezultate, jedno zlato, dva srebra i jednu broncu.

Zlato je osvojio Josip Crnković (kategorija muški 12-14 godina), srebro Matej Krnjić (muški 10-12 godina) i Ana Čabraja (djevojke 16-18 godina), dok je broncu za Okučance osvojila Gabriela Redžić (djevojke 10-12 godina).

Prema rječima trenera Zlatka Redžića konkurencija je bila dosta jaka, a kriteriji visoki, tako da su osvojene medalje i pobjede s tim još veće i „slađe“. Treba izdvojiti i 5. mjesto Jure Krnjića (muški 14-16 godina), 6. mjesto Marka Termana (kategorija 14-16 godina), dok je Mislavu Jakovljeviću u kategoriji od 12 do 14 godina za malo izmakla bronca.

 

Kako nam je javio trener Redžić krajem 3. mjeseca članovi Nanbudo kluba „Slavonija“ sudjelovat će u 2. krugu natjecnaja u brobama, te očekuju i tu dobre rezultate. Čestitke mladima nanbudo borcima iz Okučana na postignutim odličnim rezultatima.

Autor: Nikola Knežević

Komentari
Prethodni članakSKD Prosvjeta u Okučanima proslavila krsnu slavu društva
Sljedeći članak5. “Švarglijada” u Hrvata