Sin je zaželio bicikl, a roditelji ga nisu mogli priuštiti, još jedna lijepa priča dolazi iz Hrvatske.

Društvene mreže zaslužne su što smo saznali za možda i najljepšu priču tjedna.
U Facebook grupi Spotted: Osijek-Slavonija jedna je majka opisala nevjerojatan susret s nepoznatim gospodinom koji ju je zaustavio na cesti dok je sa sinom išla kupiti stvari za školu. Premda se isprva malo uplašila, uslijedilo je prekrasno iznenađenje…
– Danas me zaustavi gospodin na ulici dok sam išla sa svojim školarcem kupit mu neke stvari za školu, i kaže gospođo jel možete stati na tren, mi stanemo uplašeni on otvara svoj gepek od auta i vadi prekrasan bicikl iz njega i kaže ja i moj sin smo se dogovorili da je on prerastao ovaj bicikl i da ćemo ga poklonit nekome, a vi ste mi izgledali kao najbolji kandidati. Ostala sam u šoku i pomalo zaplakala, pokušavajući ostati pribrana pred čovjekom kojeg prvi puta vidim u životu. Sin je stao i nije ni riječi progovorio jer mu nije bilo jasno što se upravo događa.

Najveća stvar od svega je što smo pričali prošli tjedan o biciklu jer dolazi toplo vrijeme, pa je sin pitao kad će on imati svoj bicikl, a suprug i ja smo mu rekli da trenutno ne možemo kupiti, jer nismo u mogućnosti.

Ovog gospodina kao da su anđeli poslali, tek kad smo dogurali kući bicikl sin je progovorio i pitao dali je to stvarno njegov bicikl. Ovim putem se zahvaljujem gospodinu do neba, neznam mu ni ime ni ništa, jer kad sam ga pitala rekao je samo gospođo nije bitno moje ime, poklanjam vam ovo od srca. Malo je sve ispalo zbunjujuće, jer ovo u svom životu nisam nikad doživjela, Hvala vam još jednom na ovome, uljepšali ste nam život, i stvarno nije toliko bitan taj bicikl koliko ono što ste danas učinili – piše majka ovog dječaka.

Postoji ona stara dobra, možda već pomalo „izlizana” izreka da je dobro činiti dobro, u ovom se slučaju, svakako potvrdila!

Komentari