Sinoć je u prostorijama Doma hrvatskih branitelja u Novoj Gradiški održana je redovna izvještajna skupština kuglačkog kluba “Obrtnik-Bam” Nova Gradiška.

Skupštinu je otvorio Josip Tokić predsjednik KK “Obrtnik-Bam” pozdravio je sve prisutne članove Kluba te goste.

U radno predsjedništvo skupštine izabrani su Josip Tokić (predsjednik), Zrinko Kapetanić i Josip Bošnjak.
U verifikacijsku komisiju izabrani su Damir Lovrić – predsjednik i članovi Miroslav Turajlić i Siniša Mrmak. Za zapisničara je imenovan Đorđe Mihovilović, a za ovjerovitelje zapisnika Vladimir Bemko i Branko Simić.

Uslijedilo je izvješće o radu kluba u kojem potvrđena uspješna protekla sezona. Muška seniorska ekipa KK “OBRTNIK-BAM” u sezoni 2018/19 zauzela je prvo mjesto u 4. Hrvatskoj kuglačkoj ligi – Regija istok – zona Požega. S ostvarenih 13 pobjeda i 3 neodlučena rezultata te bez poraza izborili su iduće sezone natjecanje u 3. Hrvatsku kuglačku ligu.

Uz seniore klub “Obrtnik-Bam” ima i mlade igrače koji se natječu u Međužupanijskoj ligi mladih, te seniorsku žensku ekipu, a osnovana je i mlada ženska ekipa.
Na rezultate kluba ponosan je njihov predsjednik Josip Tokić

-“Jako sam zadovoljan svime što smo postigli, to su sve rekreativci. Na treninge idemo kad stignemo, jer to nije nikakav obavezan ni plaćeni trening, sve je to od dobre volje igrača i ljudi koji su tu. I svima im čestitam na uspjesima i trudu koji ulažu” – rekao je Tokić

U planu za iduću godinu je pokušati izboriti ostanak u 3. Hrvatskoj kuglačkoj ligi, a poseban cilj je afirmacija mladih igrača i stvaranje osnove koja će kroz nekoliko godina postati okosnica seniorske ekipe.

Na kraju skupštine uslijedila je pozdravna riječ gostiju. Ispred Grada Nova Gradiška i Saveza športova Nova Gradiška obratio se zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić.

-“Drago mi je da sam večeras ovdje i što ste postigli odličan uspjeh i plasirali se u viši rang natjecanja, a pogotovo mi je drago što dosta radite s djecom i mlađom populacijom. Želim vam puno uspjeha u budućnosti.” – izjavio je Vidošić

Čestitke na uspjehu i sve najbolje u budućem radu i djelovanju zaželio im je i predsjednik ženskog kuglačkog kluba “Obrtnik”, Marko Tokić.

Nakon završetka skupštine uslijedilo je druženje i prigodni domjenak za sve članove i goste.

Komentari