U našu redakciju stiglo je priopćenje Policijske uprave brodsko-posavske u kojem piše o krivotvorenju isprava na državnoj granici, vožnji nedozvoljenom brzinom na autocesti, prometnoj nesreći u Batrini, te carinskom prekršaju.

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška su jučer (ponedjeljak, 21. svibanj) dovršili kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom potvrdivši sumnju u kazneno djelo krivotvorenje isprava. U Novom Varošu, oko 20.50 sati prilikom nadzora osobnog automobila VW Jetta (BiH nacionalnih oznaka i broja), utvrdili su nepodudarnost broja šasije sa prometnom dokumentacijom. Vlasnik je na vozilo navario broj šasije od svog prethodnog vozila koje je bilo oštećeno u prometnoj nesreći. U suradnji sa državnom odvjetništvom, protiv 47-godišnjaka će se danas provesti kazneni postupak.

 

Oko 1,10 sati, sinoć (ponedjeljak) prometni policajci su nadzirući autocestu kod Dragalića utvrdili nepropisnu brzinu vozača koji je vozilom upravljao pod zabranom. Potvrdili su da je 41-godišnjak sa područja Kutjeva upravljao osobnim automobilom BMW, njemačkih nacionalnih oznaka i broja, krećući se brzinom od 226 kilometara na sat, unatoč ograničenju na 130 km/h, te iako mu je prethodno izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Protiv 41-godišnjaka slijedi kaznena prijava, te mu je uručen prekršajni nalog.

 

Jučer (ponedjeljak) oko 11.50 sati u Batrini se dogodila prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila teško ozlijeđen. Prometna nesreća se dogodila jer je 54-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, upravljajući osobnim automobilom Seat (SRB nacionalnih oznaka i broja), zbog neprilagođene brzine u zavoju ulijevo izgubio nadzor nad upravljačem, sletjevši s vozilom u kanal. U ovoj prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen. Nakon ukazane liječničke pomoći zadržan je na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 54-godišnjaka podnose prekršajni nalog Prekršajnom sudu i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Policajci su jučer (21. svibanj 2012.) oko 11.35 sati, u Novom Varošu, proveli pojačani nadzor i potvrdili carinski prekršaj. Nadzirući osobni automobil Renault, austrijskih nacionalnih oznaka i broja u unutrašnjosti su pronašli 20 litara alkoholnog pića, koje je 46-godišnji vlasnik (državljanin Austrije) unio u Republiku Hrvatsku ne prijavivši carinskim djelatnicima. Daljnji rad i provođenje carinskog postupka nad 46-godišnjakom su preuzeli carinski službenici.

Autor: PU BP/photo: ilustracija

 

Komentari
Prethodni članakNovogradiški plesači još jednom na krovu svijeta
Sljedeći članakNovogradiški osnovnoškolci