27.01.2021., 13.55 sati

Kako saznajemo, dvojica ozlijeđenih djelatnika HEP-a su stabilno, a trećemu je život ugrožen te je transportiran u Zagreb radi pružanja daljnje pomoći.

– Prvo su dovezena dva muškarca od kojih je jedan imao višestruke rane od šrapnela po cijelom tijelu i on je stabilno. Drugi ima višestruke tjelesne ozljede što znači da je životno ugrožen te je transportiran za Zagreb, gdje će mu biti pružena daljnja pomoć. Muškarac koji je naknadno došao ima ranu od šrapnela na desnoj strani abdomena te je stabilno. – za SBplus kazala je ravnateljica pakračke bolnice, Marina Major.

27.01.2021. , 13.10 sati:

Policijska uprava požeško-slavonska poslala je priopćenje o današnjem tragičnom događaju u Pakracu, koje prenosimo u cijelosti.

– U srijedu 27. siječnja 2021. oko 9.19 sati u Pakracu u Ulici Jana Žiške, muškarac je iz kuće bacio eksplozivnu napravu na trojicu muškaraca djelatnika HEP-a. Tom prilikom su 52-godišnjak i 55-godišnjak ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu u Pakrac radi pružanja daljnje liječničke pomoći, dok je treći muškarac starosti 53-godine naknadno zatražio liječničku pomoć. U eksploziji je došlo do oštećenja susjednih kuća. Vezano za navedeno uhićen je 71-godišnjak i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja. – stoji u priopćenju PU požeško-slavonske.

27.01.2021., 10.45 sati

PAKRAC – Kako je dojavio Operativno komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske, danas je u 9.19 u ulici Jan Žinške u Pakracu, nepoznata muška osoba bacila eksplozivnu napravu na dvije muške osobe.

– Za sada imamo informaciju da je nepoznata muška soba bacila eksplozivnu napravu na dvije osobe također muškog spola, koji su prevezeni u Opću županijsku bolnicu Pakrac i bolnicu hrvatskih veterana na pružanje daljnje liječničke pomoći. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici za obavljanje daljnjeg očevida. – za SBplus kazala je glasnogovornica PU požeško-slavonske, Nikolina Janković.

Prema neslužbenim podatcima 71-godišnji muškarac bombu je bacio na dva djelatnika HEP-a koja su mu došla isključiti struju. Policija za sada ove podatke nije potvrdila, ali niti opovrgnula. – Više detalja znat ćemo nakon što bude završen očevid i obavljeno kriminalističko istraživanje – za SBplus dodala je Janković.

Potvrdila je kako je 71-godišnji muškarac koji se sumnjiči za bacanje bombe uhićen. Podataka o težini ozlijeđenih muškaraca za sada nema. Oni su zaprimljeni na Hitnom prijemu pakračke bolnice gdje im liječnici pružaju svu potrebnu zdravstvenu pomoć.

Komentari
Prethodni članak„NGeneracija”, novi projekt novogradiških umirovljenika
Sljedeći članakKino Nova Gradiška: Večeras i sutra pogledajte triler “Male stvari”