Finale kupa Nogometnog središta Nova Gradiška za juniore:  NK”Budućnost”Rešetari-NK”Mladost”Brđani:1-3(0-2)

Strijelci:
0-1-Josip Horvatović
0-2-Stjepan Milak
1-2-Marko Jakić
1-3-Josip Horvatović(11m)

Prvu prigodu za vodstvo imali su igrači Budućnosti u 9. minuti preko Marka Vlaovića. Igrači Mladosti poveli su u 13. minuti. Vratar Češić igra rukom izvan 16 metara. Na dodavanje suigrača, najbolji pojedinac susreta Josip Horvatović sa 16 metara pogađa desni kut za 0-1. U 31. minuti Marko Jakić izveo je slobodan udarac sa 30 metara, ali lopta za malo odlazi preko gola. Preko Meštrovća opasno su ugrozili gol Budućnosti u 37. minuti. Mladost u 40. minuti vodi 0-2. Odbijenu loptu od domaće obrane u mrežu posprema Stjepan Milak. U 47. minuti slobodan udarac izveo je Marko Jakić i postigao eurogol za 1-2. Nekoliko minuta kasnije Burazović ima prigodu za izjednačenja, ali istakao se vratar Mikolčević. Susret je odlučen u 67. minuti, kada je vratar Česić srušio napadača Mladosti u svom šesnaestercu. Sudac je dosudio kazneni udarac, koji je izveo Josip Horvatović. Do kraja susreta obje su momčadi imale prigode za postizanje pogotka, ali rezultat se nije mijenjao.

NK “Budućnost” je nastupila u sastavu: Česić, Hujber, Deanović, Dautović, Vuković, Matanović, Ašenbrener, Jakić, Vlaović (S.Blažević), D.Blažević, Burazović
Trener:Kristijan Jakić

NK “Mladost” je nastupila u sastavu: Mikolčević, P.Horvatović, Meštrović, Marinović, (Aga), M.Milak, Grgić, Starčević, Šimunović(Gregurić), J.Horvatović, Grbić, S.Milak (Mutnjaković)
Trener:Antun Starčević

Glavni sudac: Dino Gajić
Pomoćnici: Mladen Stanković i Zvonimir Severinac
Delegat: Đuro Keser

Autor/Foto: Branko Tomek 

 

Komentari