Sadržaji ususret 23. “Novogradiškom glazbenom ljetu” započeli su tijekom vikenda koji je iza nas “Festivalom kave i kolača”, a potom i koncertom pod zvijezdama.

Sinoć je u Kavani Exit održan jedanaesti koncert ozbiljne glazbe  “U ljetnu večer” koji je i ove godine pružio priliku mladim glazbenicima našega kraja predstaviti svoje znanje i vještine na glazbenim instrumentima. Tako su posjetitelji i ove godine mogli uživati u vrhunskim skladbama svjetskih glazbenih kompozitora u izvedbi mladog dvojca, studentice i studenta Umjetničke Akademije u Osijeku Pauline Kovačević i Hrvoja Aušića. 

Oboje rodom iz Slavonskog Broda, Paulina na gitari i Hrvoje na klaviru zajedno sa zaintrigiranom publikom svih generacija uživali su pod zvijezdama u najljepšim melodijama klasične glazbe. 

“U ljetnu večer” izvanredna je uvertira u glavne glazbene sadržaje “Novogradiškog glazbenog ljeta” koji traju od četvrtka do nedjelje na središnjem gradskom trgu. Osim ovoga, još su brojni drugi sadržaji koji će obogatiti središnja zbivanja 23.NG ljeta, jedno od njih odvija se i večeras, riječ je o tradicionalnoj izložbi fotografija pod nazivom “Šuma okom šumara” koja će biti otvorena od 19 sati u prostoru stare robne kuće.

no images were found

Komentari
Prethodni članakKod Sikirevaca muškarac se utopio su rijeci Savi
Sljedeći članakRakonić sa svojom reprezentacijom srebrni na završnom turniru Nations Challengea