Prva faza radova obuhvaća adaptaciju krovišta s izolacijama, ugradnju vanjske i unutarnje stolarije, strojarsku nadogradnju objekta, postavljanje elektroinstalacija, uređenje unutarnjeg prostora i postavljanje keramike.
 

REŠETARI – Općina Rešetari na svojim je službenim stranicama obavijestila građane kako su započeli radovi prve faze uređenja sportskog objekta za rekreativce i pripreme sportaša u Rešetarima.

Na natječaj za izvođača radova najpovoljniju ponudu, od 559.131,25 kuna, dala je tvrtka Graditeljstvo VIP d.o.o. iz Slavonskog Broda. Prema javnoj nabavi ukupna vrijednost radova prve faze procijenjena je na 650.000,00 kuna, a rok završetka radova je 31. prosinca 2017. godine.

Započeti radovi obuhvaćaju adaptaciju krovišta s izolacijama, ugradnju vanjske i unutarnje stolarije, strojarsku nadogradnju objekta, postavljanje elektroinstalacija, uređenje unutarnjeg prostora i postavljanje keramike. Nakon toga slijedi druga faza koja bi se trebala realizirati do kraja 2018. godine, a podrazumijeva energetsku obnovu objekta (vanjska ovojnica prema energetskom projektu), uređenje okoliša te opremanje prostora i teretane.

„Realizacijom ovog projekta općina Rešetari i nogometni klub Budućnost iz Rešetara imat će kvalitetnu sportsku infrastrukturu koja će potaknuti ozbiljniji razvoj sportskog i rekreativnog života na našem području te se time u našu općinu planira privući brojne sportaše i rekreativce svih uzrasta”, rekao je Zlatko Aga, načelnik Općine Rešetari.

Također je dodao kako se zadnje desetljeće značajno ulaže u sportsku infrastrukturu. Općina nastoji ne zanemariti interese i želje mladih.

„Osim sportske namjene, objekt s terenima bit će korišten za različite potrebe udruga i građana okolice Rešetara u svrhu razvoja društvenog života”, naglasio je načelnik Aga.

Žiteljima Rešetara ovo je sigurno dobra vijest koja će utjecati na kvalitetu i intenzitet njihovog društvenog života.

Komentari