S tek tri promašena odgovora i osvojenih 28 tisuća kuna na ‘brzopoteznim’ pitanjima u HRT-ovom kvizu „Potjera“, mladi natjecatelj iz Svilaja iznenadio je sve u studiju, a vjerojatno i sve gledatelje te epizode. 

Luka Terzić je učenik četvrtog razreda slavonskobrodske Gimnazije „Matija Mesić”, općeg smjera, a njegovi hobiji su, uz veliku ljubav prema kvizovima koja potječe od malih nogu, nogomet i košarka. Osim toga, naveo je kako u svoje slobodno vrijeme piše i za jedan košarkaški portal u kojem prati fenomene vezane uz NBA.

S tek tri promašena odgovora i osvojenih 28 tisuća kuna na ‘brzopoteznim’ pitanjima u kvizu „Potjera”, mladi natjecatelj iznenadio je sve u studiju, a vjerojatno i sve gledatelje te epizode. No, malo ljudi zna da se na „Potjeru” prijavio sam i da o tome nitko nije znao ama baš ništa.

– U svibnju ove godine sam se prijavio iz znatiželje. Zbog ljetne stanke sam čekao nešto duže na poziv koji je stigao, rekao bih, u kolovozu. Nitko od obitelji i prijatelja nije niti znao da sam se prijavio. Rekao sam im tek nakon poziva u emisiju. – rekao je za SBplus Luka dodavši kako su njegovi bližnji bili iznenađeni tim potezom.

A iznenađen njegovim znanjem bio je i ‘strašan’ lovac Dean Kotiga koji Luku nije uspio uplašiti ni pred ‘pločom’. On mu je, s obzirom na fantastičan nastup, ponudio manji iznos od 3.500 kuna, a viši od sto tisuća. Međutim, bez obzira na svoj sjajan nastup i primamljivih sto tisućica, Luka je išao ‘na sigurno’ i u borbi s lovcem, uspješno odgovorivši na svako postavljeno pitanje, obranio zarađeni iznos na ‘brzopoteznim’ pitanjima. Zbog čega mu se pri završetku tog dijela nastupa obratio Kotiga.

– “Luka, bit ću slobodan primijetiti kako ste vrlo vrlo dobar i potencijalno odličan ‘kvizaš’. Molio bih Vas da razmislite o kvizovima kao hobiju, individualnim i ekipnim. Ta se scena u zadnjih par godina razvila i trebamo nove mlade igrače koji su dobri poput Vas puni potencijala.” – rekao je Kotiga u emisiji nakon pohvale Luki da je “mlad, zgodan, a i pametan”.

Na taj Kotigin komentar, Luka je kazao kako ih je zapravo i očekivao, svjestan svoje mladosti, ali i da ga je dodatno ohrabrilo i dalo poticaj za razvoj tog hobija koji danas stječe sve veću popularnost među mladeži. 

Izvor: Sbplus.hr

Foto: I.C./SBplus

Komentari
Prethodni članakU tijeku je kampanja: Hoće li pirotehnička sredstva biti zabranjena?
Sljedeći članakSlobodna radna mjesta u Novoj Gradiški i okolici: Traže se medicinske sestre, učitelji, prodavači, konobari…