U vrijeme krize, kada svi odlaze iz lijepe naše radi boljeg načina života riskantno je pokretati svoj vlastiti posao, rekli biste.

Za pokretanje će vam (osim početnog kapitala) trebati mnogo hrabrosti i strpljenja, no da se sve može kada posao radite iz ljubavi dokazuje nam gospođa Marica Lovrić iz novootvorenog knjigovodstvenog servisa u srcu Nove Gradiške. Naša Marica Lovrić ovaj posao radi već dugi niz godina za druge te joj je,kako navodi, trebalo dugo vremena da se ohrabri i uopće pomisli o pokretanju vlastitog biznisa.
Uz podršku obitelji i prijatelj svoju zamisao ostvarila je početkom ove godine te je tako nastao knjigovodstveni servis “M-Solvent”.

Nalaze se na adresi ul.Ivana Gundulića 18 a i nude vam usluge računovodstva, obračun plaća, izradu HACCAP plana, te porezno i poslovno savjetovanje. U njemu će vas dočekati uvijek vedra i nasmiješena gospođa Marica . Iako je najlakše pobjeći izvan granica lijepo je vidjeti da postoje i oni koji ostaju u našoj Slavoniji, boreći se za sebe i svoju obitelj.
Stoga, ako ste u potrazi za pouzdanim knjigovođom koji ima dugogodišnje iskustvo i istovremeno je i kreativan, ne odlazite izvan našeg grada, obratite se u M-Solvent knjigovodstvo!

Komentari