Jučer u poslijepodnevnim satima stadion NK ”Omladinaca” u Vrbovi vrvio je ljudima iz jednog razloga – organiziran je prvi malonogometni turnir  ”Markovac 2019”.

Na betonskom igralištu odigran je turnir na kojemu je sudjelovalo više od 70 igrača, odnosno 12 ekipa.

Prohladno vrijeme i kiša nije omelo dvanaest momčadi da pokažu borbenu igru, te se izbore za nagrade koje su im organizatori osigurali.

Sve utakmice su bile iznimno zanimljive i napete do samog završetka, koji je bio u ranim jutarnjim satima.

Za treće mjesto borile su se ekipe Boa Vista i Moby Dick. Iako je turnir bio organiziran rekreativno, borba nije prestala do samoga kraja, dokaz tome je što je pehar za treće mjesto odnijela ekipa Boa Vista, ali izvođenjem penala.

U finalu se se susrele ekipe Biffe 0,3 i GMNK Urije. U jednoj čvrstoj, ali poštenoj utakmici ipak je pobijedila ekipa “Biffe 03”. Tijekom cijeloga turnira kontrolirali su igru, imali nekoliko izglednih situacija i za veće rezultate u nekima od utakmica, ali u konačnici, na finalnoj utakmici, izvođenjem penala došli su do rezultata 3-2, i tako je pehar ostao domaćinima.
Naravno i ekipa GMNK Urije je imala svojih prilika, ali nije ih realizirala, ili je ipak umor presudio s obzirom na to da je finalna utakmica odigrana u 3 ujutro.

Najbolji golman je bio iz ekipe Boa Vista – Alen Jurić, najbolji strijelac Dario Batalo (GMNK Urije), a najbolji igrač turnira bio je Dino Jurčević iz pobjedničke ekipe.

Osim kvalitetnog nogometa, u kojem su uživali svi posjetitelji, valja napomenuti i bogatu ponudu jela i pića, ali i neizostavnog DJ-a Krkoshu, koji je uz Trash hitove zabavljao sve koji su se našli na igralištu “NK Omladinca” u Vrbovi.

Organizatori zahvaljuju svim sponzorima koji su omogućili da se ove godine, po prvi put, turnir održi, jer bez njihovih donacija to ne bi bilo moguće. Isto tako zahvaljuju i svim ekipama koje su se prijavile, te se nadaju kako će turnir postati tradicija u malom selu, velikih ljudi – Vrbovi.

Komentari
Prethodni članakLjeto u gradu: Družite se večeras s našim glazbenjacima i bandom „Dominik & Co”; pogledajte kako im je bilo u nedjelju
Sljedeći članakVečeras otvorenje izložbe “Portreti” u novogradiškom Muzeju