Kontinentalni derbi odigrava se sutra na Maksimiru, polufinale Kupa Hrvatske u kojem će domaćin “Dinamo” grabiti prema finalu protiv vječitih rivala “Osijeka”.

Prestiž je podići veliki pehar Kupa Hrvatske, a prestiž je i izvesti trenutnog osvajača Kupa na travnjak nogometnog stadiona.

Čast izvesti domaće zagrebačke nogometaše na teren u sutrašnjoj utakmici pripala je velikim obožavateljima “Dinama”, nogometa općenito, mladim igračima velikoga srca, predlimačićimama Nogometnog kluba “Budućnost” iz Rešetara

-“Naši predlimačići su dobili ovu jedinstvenu priliku zato što su ove i prošle godine odradili bezbroj turnira. To su djeca od svojih 8 godina koja svaki vikend provode bilo na natjecateljskim, bilo na humanitarnim ili nekim drugim nogometnim turnirima. Ovo je način da nagradimo njihovo zalaganje, kontaktirali smo NK Dinamo i dogovorili izlazak naših mladih s njihovim igračima na teren u jednoj od utakmica. Nemogu ni opisati kakvo je veselje vladalo među našim mladima kad su čuli da idu na Maksimir i da će upoznati prvoligaške Dinamovce i obući njihove dresove, a tko zna možda za desetak godina i naši najmlađi izrastu u prvotimce Dinama”- kazao je trener predlimačića NK “Budućnost” Rešetari, Milan Petrović 

Stoga, sutra od 18 sati, poručuju iz Rešetara, sjednite pred male ekrane, upalite utakmicu NK “Dinamo” vs. NK “Osijek” i pogledajte ponosne predlimačiće “Budućnosti” kako izvode prvotimce Dinama u utakmicu za finale Kupa Hrvatske. 

Foto:Škola nogometa NK “Budućnost” Rešetari 

Komentari