Turnir u gađanju letećih meta, povodom dana Općine Rešetari

U nedjelju, 23.06.2024. Godine lovačka udruga „Gostinac“ iz Rešetara organizirala je tradicionalni turnir u gađanju letećih meta, disciplina trap u kategorijama ekipno, pojedinačno i fair play. Da je ovaj turnir prepoznatljiv, ne samo na novogradiškom području nego i šire, u prilog govori činjenica da je broj sudionika popunjen u roku od samo tri dana, te da je turniru pristupilo 16 ekipa iz tri županije.

Nakon pozdrava i uvodnih riječi Predsjednika Udruge, počeo je ekipni dio natjecanja, gdje je u velikoj konkurenciji ekipa domaćina zauzela visoko prvo mjesto sa 66 pogođenih meta. Drugoplasirana ekipa je L.U. Petnja Sibinj, sa pogođenih 59 meta, a treće mjesto je zauzela ekipa Dujić instalacije sa pogođenih 58 meta.

U pojedinačnom djelu natjecanja, u kojem se pucala serija od 10 meta, nakon raspucavanja, prvo mjesto je zauzeo Mario Dujić, drugo mjesto Antun Starčević i treće mjesto Josip Buđinski.

U fair playu pobjedu je odnio Kristijan Bjelobrajdić.

Iz LU „Gostinac“ se još jednom zahvaljuju Općini Rešetari, gosp. Branku Bešliću, gosp. Mariju Dujiću, gosp. Filipu Radiću na nesebičnoj pomoć u organizaciji. Zahvaljuju se svim članovima svoje Udruge i članovima drugih Udruga koji su pomogli u organizaciji.

Komentari
Prethodni članakPU Brodsko-posavska: Tijekom vikenda evidentirano 13 kaznenih djela i 10 prometnih nesreća
Sljedeći članakTZGNG poziva na putopisno predavanje “Antarktičke priče” Novogradiščanina Karla Abramovića