U Slavonskom Brodu otvoren je novouređeni salon za prodaju i servisiranje novih i rabljenih vozila, Citroen Servis i prodaja Radić d.o.o.

Tvrtka je osnovana 2011. godine, a iste godine postala je ovlašteni distributer i serviser Citroen vozila. Centar se prostire na površini od 3000 četvornih metara, dok je sam objekt 1500 m2. Direktor tvrtke Vjekoslav Radić došao je iz Požege i osnovao tvrtku u vrijeme velike krize za vrijeme koje je zabilježen pad od 80% prodanih vozila.

U svojim počecima tvrtka je brojala 5 zaposlenih, dok danas broji 12. Tijekom godina tvrtka raste i ostvaruje suradnju s dobavljačima, osiguravajućim kućama Zubak grupom i medijima. U razdoblju od 2016. do 2019. isporučeno je oko 500 novih vozila marke Citroen, čime Servis i prodaja Radić postaje najveći distributer Citroen vozila u Slavoniji i Baranji, što je pokazatelj visoke kvalitete tvrtke, njezinih zaposlenika kao i usluga koje pružaju. 

Ove godine Servis i prodaja Radić je prvi u Hrvatskoj koji je preuredio svoj salon u skladu s novim vizualnim identitetom marke Citroen. Prodajni salon, kutak za stranke i kutak za djecu dočekat će buduće i sadašnje stranke i kupce. 

 

Brojnim okupljenima obratio se direktor tvrtke Vjekoslav Radić:

-“Ponosan sam i sretan što stojim ovdje pred vama u vrijeme najboljih rezultata tvrtke Servis i prodaja Radić kako u postprodaji, tako i prodaji. Zahvaljujući svima vama i mom timu, imamo ovako dobre rezultate. Naša tvrtka prati trendove globalizacije i elektrifikacije vozila i mi smo prvi ovlašteni serviser i distributer marke Citroen koji je osposobljen za prodaju i servisiranje vozila s niskom emisijom ispušnih plinova.”

 

Servis i prodaja Radić osim prodaje vozila nudi i veliki broj usluga kao: servis kako Citroen, tako i vozila drugih marki, prodaju rezervnih dijelova, ugradnju i servis plina, dijagnostiku, servis limarije, najam vozila; a imaju i vučnu službu, termolakirnicu i vulkanizersku radnju.

Obilježavanju početka rada ovog novouređenog salona, svojim dolaskom, podršku je dao i generalni direktora tvrtki P Automobil Import d.o.o. / C Automobil Import d.o.o., generalnih zastupnika marki Peugeot, Citroën i DS, Tomislav Miletić.

-“Ovo je mjesto kojim je označen početak elektrifikacije naših ovlaštenih distributera u Hrvatskoj i gospodin Radić je prvi prepoznao interes tih budućih tehnologija i u punom smislu riječi je pokazao koliki je partner on nama, kao i mi njemu.  Zbog njegove vizije novih tehnologija i kvalitete rada čast nam je surađivati s gospodinom Radićem.”

Salon Servis i prodaja Radić d.o.o. nalazi se Slavonskom Brodu u Osječkoj ulici 239. 

Komentari