Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Brodsko-posavske županije održala je redovnu sjednicu Odbora na kojoj se raspravljalo o aktualnim političkim temama i politikama HSS-a, nakon rasprave doneseni su zaključci:

Daje se podrška vodstvu Stranke za nastavak politika iz programa Nova Republika koje će dati priliku mladima te vrati vjeru i razloge za ostanak u Hrvatskoj kroz zalaganje HSS-a za očuvanje hrvatskih izvora pitke vode i poljoprivrednog zemljišta u Hrvatskom vlasništvu.

Županijska organizacija HSS-a podržava socijalno gospodarstvo koje će radnicima i umirovljenicima osigurati život dostojan čovjeka vlastitim radom i vratiti dostojanstvo kao i HSS-ove gospodarske i poljoprivredne politike koje će oživjeti Slavoniju.

Podržavamo supsidijarne socijalne politike HSS-a kojima će svi građani imati teritorijalno i financijski dostupnu zdravstvenu skrb i obrazovni sustav.

To su politike koje HSS vraćaju radićevštini, Županijska organizacija HSS-a podržava i zagovara jedinstvo HSS-a pod vodstvom predsjednika Kreše Beljaka na putu prema pravednijem društvu kojemu Hrvatska mora težiti, zaključeno je jednoglasno na sjednici Odbora u Slavonskom Brodu.

 

Komentari
Prethodni članakLjudi oko nas: Policajac, pjesnik, Zrinko Kapetanić
Sljedeći članakVeselo je danas na Slavči: Slavi se sveti Vinko / foto