U ponedjeljak, 26. ožujka .2018. na kuglani “Exit” u Novoj Gradiški odigrana je finalna utakmica KUP-a Regije Istok između KK Obrtnik Nova Gradiška i ŽKK Obrtnik iz Sl. Broda u kome su domaće kuglačice bile nadmoćnije i pobjedile rezutatom 6:2.

– Utakmica je bila zanimljiva i uzbudljiva. Rezultati su se izmjenjivali, čas su vodile gošće, ali domaća ekipa je na kraju uvjerljivo pobjedila.Naša najbolja kuglačica bila je Marija Gašparović s 547 srušenih čunjeva – kaže kuglačica Vesna Đapić.

Ovom pobjedom kuglačice KK Obrtnika iz N.G. nastavljaju natjecanje s pobjednikom iz drugih Regija, a moguće i prvoligašem, ovisno o izvlačenju. 

Pobjednice su nagrađene zlatnim medaljama, peharom i prijelaznim peharom koji se prenosi svake godine ovisno o finalnoj pobjedi.

U proteklu subotu su kuglačice Kuglačkog kluba “Obrtnik” završile prvenstvene utakmice pobjedom nad favoritom za 1. HKL Đakovom rezultatom 6:2 i time utvrdile svoje 2.mjesto na tablici  2.HKL Regije Istok.

 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakNK “Sloga” Nova Gradiška izborila finale kupa NSNG
Sljedeći članakHumanitarna utakmica povodom Svjetskog dana autizma-Humane zvijezde Hrvatske odmjeriti će snage s poznatim Novogradiščanima