Nakon što je, prije nešto manje od godine dana, potpisan ugovor za novom javnom rasvjetom u centru i okolici grada, radovi na postavljanju iste su započeli.

S dolaskom ljepšeg vremena kreće se s uređenjem okoliša, a na opće zadovoljstvo građana i gradonačelnika krenulo je i uređenje rasvjetnih tijela u gradu. 

-“Kada će se krenuti s postavljanjem LED rasvjete” ili “Kada će Nova Gradiška doslovno zasjati u novom svjetlu”,  bila su jedna od učestalih pitanja gradskih vijećnika upućenih gradonačelniku na sjednicama Gradskog vijeća. Gradonačelnik je molio za strpljenje, iskazivao nezadovoljstvo što nova rasvjeta još uvijek nije postavljena i najavljivao osobno požurivanje radova.

Pritisak se, reklo bi se isplatio, radovi su započeli i kroz predviđeno mjesec dana trebali bi biti dovršeni, saznali smo neslužbeno od djelatnika na terenu. 

Nova rasvjeta osim što će gradu uštedjeti na energiji, a samim time i financijama, doprinijet će i ljepšem izgledu grada i okolice. Kako je gradonačelnik Grgić još pri potpisivanju ugovora rekao, s novom rasvjetom dobit će se i novi odraz grada jer će sve lampe biti ujednačene boje, a osim toga, ono što je i ključno jest to da su nove LED lampe ekološki prihvatljive jer ne emitiraju CO2 što je važno za zaštitu okoliša.

 

 

 

Komentari
Prethodni članakRock your socks day: Zahvaljujući Vama oboreni rekordi za našu Djecu sunca
Sljedeći članakOrganiziran besplatan prijevoz i ulaz na sajam u Gudovcu, prijavite se!