Kao što je i najavljeno na protekloj sjednici Gradskog vijeća Grada Nova Gradiška, krenuli su radovi na izgradnji kružnog toka na uglu ulica Ljudevita Gaja i Miroslava Kraljevića, kod „Pauna”. Tim povodom, iz tvrtke “Promet građenje” obavješćuju građane da će u vremenu od 17. siječnja do 16. svibnja privremeno biti zatvoren promet na križanju Ulica (Ljudevita Gaja (ŽC4158) i Ulice Miroslava Kraljevića (ŽC4240) radi rekonstrukcije  raskrižja u obliku kružnog toka.

Obilazni pravac: Ulica Ljudevita Gaja – Ulica Petra Preradovića – Trg kralja Tomislava.

Za vrijeme radova dopustit će se ulazak vozila u Ulicu Miroslava Kraljevića i Kožarsku ulicu radi potrebe parkiranja i posjeti javnim zgradama (ali s obavijesti da su to sada slijepe ulice).

Jedan je to od četiri glavna kapitalna najavljivana projekta, kružni tok kod „Pauna”, zapadna tribina na Nogometnom klubu „Sloga”, uređenje Ulice Gaj, sjeverni nogostup u Kovačevcu i projekt uređenja Gradske tržnice.

Komentari
Prethodni članakMarijan Ruškan iz KUD-a „Drežnik” najbolji glumac Brodsko posavske županije
Sljedeći članakU Brodsko-posavskoj županiji držan sastanak s temom upoznavanja aktivnosti Ministarstva pravosuđa i uprave te Ministarstva financija