Kao i svakog radnog tjedna, policijski službenici za odnose s javnošću,predstavnike medija su izvijestili o stanju sigurnosti na području Policijske uprave u proteklih tjedna dana, od 12.do 19.studenoga

U tom je periodu evidentirano 69 kaznenih djela od kojih je većina, njih čak 52 kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa dogodilo se 15 prometnih nesreća, od kojih pet s ozlijeđenim osobama i 10 s materijalnom štetom. Pri tome je jedna osoba teško, a njih 3 lakše ozlijeđeno. Zabilježeno je i 8 prekršaja remećenja javnog reda i mira, te tri nasilnička ponašanja u obitelji. Preko graničnih je prijelaza prešlo 208 tisuća 981 putnik i 73 tisuće 505 vozila.

 

U istom periodu na području Policijske postaje Nova Gradiška zabilježeno je 9 kazneih djela, od čega najviše njih 6 protiv imovine,U području prometa evidentirane su 4 prometne nesreće, 3 s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. Policijski su službenici evidentirali i 4 prekršaja Zakona protiv javnog reda i mira. Na graničnom je prijelazu  Stara Gradiška-Bosanska -Bosanska Gradiška prešlo je 75 539 putnika i 28 350 vozila.

Autor: RNG

Komentari
Prethodni članakU koloni sjećanja više stotina ljudi s novogradiškog kraja
Sljedeći članakNovo povećanje broja nezaposlenih za 4, 3 posto