Koncert ” Europsko – hrvatsko za mlade” u organizaciji Udruge za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja ” Pozitiva” održan je jučer s početkom u 12.00 sati na Ljetnoj pozornici.

Ravnateljica Elektrotehničke i ekonomske škole, Mira Linjaković, pohvalila je sudjelovanje učenika škole u ovom događaju, te iskazala svoje zadovoljstvo boravkom u prostoru Ljetne pozornice koji ima raznog potencijala. Srednjoškolci  Elektrotehničke i ekonomske škole, Industrijsko – obrtničke škole i novogradiške Gimnazije zabavljali su se uz hitove domaće i strane glazbe, a za svoje vršnjake i prijatelje nastupali su mladi kojima je dana prilika da pokažu svoj glazbeni talent i na ovaj način provedu ugodne trenutke. Ovom zanimljivom događaju prisustvovala je i dogradonačelnica Grada Nova Gradiška, Ljiljana Lukačević, zajedno s voditeljicom Odsjeka za društvene djelatnosti  Mihaelom Đeraj.
Ovim koncertom za mlade završen je tjedan Europe, upravo kako i priliči, pogledom u budućnost u kojoj na mladima svijet ostaje.

Autor: Dubravka Kovačić / Foto: Željko Idžotić

Komentari