Ljubitelje kina i filma ovoga petka, 22. rujna očekuje novo filmsko ostvarenje. U 20,00 sati u novogradiškom Domu kulture očekuje romantična komedija “Moja ljubavna priča” (The Big Sick).

IZVORNO IME: The Big Sick

REDATELJ: Michael Showalter

ŽANR: romantična komedija

ULOGE: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano

TRAJANJE FILMA: 119 minuta

GODINA: 2017.

DRŽAVA: SAD

POČETAK PRIKAZIVANJA: 21.09.2017.

CIJENA: 22 kune

Ulaznice po cijeni od 22 kune možete kupiti u tajništvu Učilišta svaki dan od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

SADRŽAJ FILMA:

Temeljen na ljubavnoj priči iz stvarnog života Kumaila Nanjianija i Emily V. Gordon, Moja ljubavna priča govori o komičaru pakistanskog podrijetla Kumailu (Nanjiani) koji se upoznaje sa studenticom Emily (Kazan) prilikom jednog od njegovih komičarskih nastupa. Iako su mislili da će njihov odnos ostati na seksu za jednu noć, sve se razvija u pravu ljubav, što komplicira Kumailov život jer njegovi roditelji, tradicionalni muslimani, očekuju nešto sasvim drugo. Kada se Emily razboli od misteriozne bolesti, Kumail će prolaziti kroz medicinsku krizu s njezinim roditeljima Beth i Terry (Holly Hunter i Ray Romano) koje nikada nije upoznao, a prisiljen je nositi se i s emotivnim sukobom u kojem mora birati između svojih roditelja i svoga srca.

Komentari