FURIOSA: POBJEŠNJELI MAX SAGA

ČETVRTAK, 23. 5. U 19:00

PETAK, 24. 5. U 19:00

IZVORNO IME: Furiosa: A Mad Max Saga

REŽIJA: George Miller 

ULOGE: Anya Taylor-JoyChris HemsworthAlyla BrowneTom Burke

ŽANR: SF

TRAJANJE FILMA: 148 min  

GODINA: 2024.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR

DOBNA PREPORUKA: 15

SADRŽAJ FILMA:

Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth glavne su zvijezde filma “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga”, filmskog remek-djela dobitnika Oscara, genijalnog redatelja Georgea Millera. Radi se o dugoočekivanom povratku u ikonični distopijski svijet koji je stvorio prije više od 30 godina s kultnim filmovima “Mad Max”.

Dok se svijet raspadao, mladu Furiosu otimaju i ona pada u ruke horde predvođene Gospodarom Dementusom. Prolazeći kroz pustoš, nailaze na naselje Citadela kojom vlada Besmrtni Joe. Dok se dva tirana bore za dominaciju, Furiosa mora preživjeti mnoge izazove i sukobe u pustoši i pronaći svoj put kući.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Komentari
Prethodni članakU Prvči alkoholizirani vozač prouzrokovao prometnu na pružnom prijelazu; lažno se prijavio kao počinitelj prometne nesreće
Sljedeći članakHrvatska postaje epicentar adrenalina! Ovo nemate priliku gledati svaki dan stoga nemojte propustiti Festival kaskaderstva