Novogradiščanka Kim Verson 2010. proglašena je pobjednicom druge sezone talent showa Hrvatska traži zvijezdu, nakon čega je izdala dva albuma – prvi odmah nakon pobjede, dok je za drugi čekala osam godina. 

Nakon pobjede snimila je svoj prvi album ‘Vjeruj u snove’, dok je za drugi, ‘Vrati mi moj svijet’, čekala punih osam godina. Dvije pjesme, ‘Ponovno rođena’ i ‘Nevidljivo blago’, zaživjele su u radijskom eteru. Nakon odustajanja Tonke kao prve rezerve u natjecanje za Izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovije 2019. ušla je Kim s pjesmom “Nisam to što žele”. Autorskom pjesmom predstavila je svoj rad u drukčijem zvuku od dosadašnjeg. Note i riječi prenose njezine misli i osjećaje o današnjem svijetu i načinu na koji funkcionira. Želja za materijaliziranjem unutarnjeg stanja bila je jaka i pjesma je nastala u samo jednom danu, naglasila je tada Kim.

Foto: Facebook

Iznenadila nas je novim imidžem, ali i pjesmom kojom je najavila svoj povratak. Svoju najnoviju pjesmu ‘5 do 7’ izvodi s Radiofonikom, a cijeli tim stručnjaka s njom je osmislio i zreliji i senzualniji izgled, koji se odlično uklopio uz novu pjesmu koju je za nju napisao Predrag Martinjak.

-” Pjesma je nastala u suradnji s autorom Predragom Martinjakom. Odmah mi se na prvo slušanje svidjela i skroz mi je sjela, vokalno i stilski. Sviđa mi se taj stav u pjesmi, totalno je cool i u sebi nosi pozitivnu energiju. Jako mi je fora to što je i Peggy zapjevao u dijelu pjesme i mislim da to ima dodatnu težinu, jer nitko nije očekivao i muški glas” – komentirala je vizualne i glazbene promjene dobro raspoložena Kim za GlasSlavonije

Kim je proglašena pobjednicom druge sezone talent showa Hrvatska traži zvijezdu, koji je obilježio njen glazbeni početak:

-” Taman je deseta obljetnica moje pobjede na tom velikom glazbenom događaju koji nikad neću zaboraviti jer mi je donio velike stvari, a jedna od njih je mogućnost da u životu radim to što volim. Često mi se postavljaju pitanja poput ovoga i uvijek odgovorim da je to nešto što nikada ne bih mijenjala, moja povijest, moj ponos i uspjeh, za koji sam se itekako morala izboriti sama. Bez toga me vrlo vjerojatno danas ne biste gledali i slušali, jer nikada nisam imala neku drugu vezu do glazbene scene osim da sama uzmem stvari u svoje ruke u trenutku kada sam osjetila da je za to vrijeme… Budući da se ljubav prema glazbi rodila vrlo rano, oduvijek sam znala da je to moj put, koji neće biti lagan, ali bila sam na to spremna još kao šesnaestogodišnjakinja,” – rekla je Kim.

Komentari