Povodom akcije „Maknimo djecu s ulice“, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački “KiK Textilien” hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio te štucne.
U sklopu navdene akcije ovaj put su donirali Nogometni klub “Posavac” Davor.
– Sretni smo što smo dio te akcije i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji, sada i naši igrači treniraju u KiK dresovima. – istaknuli su treneri Dragan Jurčević i Vjekoslav Švađumović.

Dresove je uručio Ante Rimac, voditelj tvrtke KiK za Hrvatsku i Sloveniju

1

Više o donatoru:
KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011.god.KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 76., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.
Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i krasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce-odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene!
Svakim danom u KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015.god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna eura.
Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Dusseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske, Slovačke, Nizozemske i Mađarske u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bonen-u godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi eura.
Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König“, što prevedeno znači „kupac je kralj“, a upravo je to i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite provjeriti!

Komentari
Prethodni članakKroz projekt “S osmijehom u školu” zaposleno 45 pomoćnika u nastavi / photo
Sljedeći članakSutra svi na bicikle: Kreće još jedna “Biciklijada”