Novogradiški umirovljenici, članovi Matice hrvatskih umirovljenika Grada Nova Gradiška svojim radom i postojanjem već odavno su pokazali da godine ne poznaju granice i da za sve što radiš u životu valja imati i srce i dušu.

Novogradiški umirovljenici, zasigurno je imaju, jer su druženjem i brojnim aktivnostima u matičnoj im udruzi, Udruzi novogradiških umirovljenika, odavno dokazali da se treće, tzv. zlatno životno doba može itekako kvalitetno i dobro provesti.

Usprkos godinama i zdravstvenim poteškoćama koje “idu” s umirovljeničkim stažom, članovi novogradiške Matice umirovljenika redovito se sastaju, pjevaju, plešu, bave se sportskim aktivnostima. Aktivni na svakoj značajnijoj obljetnici u gradu, uvijek tu, puni elana i entuzijazma, ovoga su puta odlučili u povodu Međunarodnog dana starijih osoba organizirati još jednu aktivnost.

Ovoga puta “snage su uprli” kako bi se okupili na plesnoj večeri za umirovljenike.

Rečeno – učinjeno. Plesna će se večer održati u Restoranu “Slavonski biser” u srijedu, 30. rujna s početkom u 18 sati. Ulaznice možete nabaviti u tajništvu udruge svaki radni dan od 9,00 do 12,00 sati, svirat će Jocker band, a organizatori pripremaju i brojna iznenađenja za posjetitelje. Spomenimo samo, rolo ples, putovanja i još mnogo toga…

Kako ističu, dobrodošli su svi!

Komentari
Prethodni članakGlavni imam Hasanović čestita Kurban bajram
Sljedeći članakNovogradiščani obilježili akciju “Una” / Foto