Novogradiški vrtić „Radost“ je, nakon nekoliko godina stajanja, 2015. godine ponovno u svoje prostore primio djecu. Kroz nekoliko akcija, zahvaljujući roditeljima, djelatnicima i građanima Nove Gradiške, vrtić je dobio opremu za dvoranu, a opremljeno je i vanjsko igralište, uređeno zelenilo i u suradnji s umjetnicima oslikan je veliki vanjski zid vrtića. Ostali su još, ako pitate roditelje, bijeli zidovi koje je trebalo ukrasiti.

Zahvaljujući tvrtki DILEMMA POSTERS koja kreira i izrađuje prekrasne edukativne postere, roditelji i tete vrtića Radost su uspjeli riješiti i taj „nedostatak“.
Dilemma Posters je nedavno na svom Facebooku objavila nagradnu igru o opremanju jednog dječjeg vrtića, u suradnji sa stranicom Supermame. Ubrzo se vijest proširila, pa su uz dodatne sponzore odlučili da čak 5 vrtića učine ljepšima i zanimljivijima za boravak mališana. Tako su rakun Elvis, pingvin Diego, ali i njihovi edukativni posteri pristigli na 5 adresa diljem Hrvatske, uključujući i adresu novogradiškog vrtića “Radost”.

Zadatak mama, tata i teta u vrtiću je bio objasniti u komentaru na facebooku Dilemma Posters-a zašto baš njihov vrtić zaslužuje postere. Zaprimljeno je 200 prijava, među kojima je veliki broj komentara bio i za naš vrtić „Radost“. Odabir je, vjerujemo, bio jako težak, no ipak su najbolji nagrađeni. Tako su posteri otišli mališanima u dječji vrtić u Klaićevu bolnicu u Zagrebu, zatim u Slavoniju za dva vrtića, a nisu zaboravili ni na Dalmaciju i Istru. Posteri stoga, već sada, na radost mališana ukrašavaju hodnik vrtića “Radost”.

Vjerujemo da je ovo jedan lijep primjer posvećenosti, ne samo djelatnika, već i roditelja, razvoju i sretnom djetinjstvu djece u našem Gradu i nadamo se da ćemo u budućosti moći vidjeti još puno sličnih svijetlih primjera.

no images were found

Komentari
Prethodni članakPoziv za stručno predavanje
Sljedeći članakJEDNAK PREMA MALIMA I VELIKIMA Promicatelj Hrvatske u svijetu