Kako je malo potrebno za učiniti dobro, čovjek ponekada nije ni svjestan.

Dovoljni su samo dobra volja, veliko srce, i human i plemenit čin je tu.

Naša sugrađanka Antonija Kraljić hrabro se odupire svim životnim poteškoćama i nastavlja dalje svoju životnu borbu. Svi tumori ovoga svijeta ne mogu je spriječiti u volji da živi, čuje, vidi… San i nada da ode u Kliniku u Tubingenu i tamo pokuša spasiti vid, ipak će joj se ostvariti.

Članovi Folklornog ansambla mladih Nova Gradiška, njihovi gosti, kulturno umjetnička društva “Tkanica” Okučani, “Vrbje”, Gradsko kulturno umjetničko društvo “Požega”, Vokalna skupina “Aurora”, Pjevačka skupina “Golubice”, Vokalni ansambl “Lira”, sastav “Rumba”, pjesnikinja Evica Kraljić, posjetitelji sinoćnjeg koncerta i sponzori učinili su mali korak na tom putu. Koncert “Dobro je činiti dobro” za teško oboljelu sugrađanku Antoniju Kraljić održan je u novogradiškom Domu culture, a u bogatom program izvođači i posjetitelji su, kako kaže Gibonni, učinili pravu stvar.

U ovo predblagdansko vrijeme, vrijeme radosti, darivanja, zajedništva pomogli su…

Istina, moglo se i više, jer kako reče zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina, snijeg i loši vremenski uvjeti nisu bili razlog da posjetitelja ne bude u većem broju.

No, usprkos tome, ljudi koji su došli, bili su više nego dobra srca, pomogli su i Antoniji darovali nemali iznos od preko šest tisuća kuna.

Dobre želje za ozdravljenje Antoniji uputila je i zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina te joj uručila novčani dar Grada Nova Gradiška. Svima koji su pomogli riječi zahvale uputila je i članica Upravnog odbora Folklornog ansambla mladih Ernestina Straga Šašić.

Bilo je sinoć i suza, isprepletenih emocija, a najviše dobrih i plemenitih djela, stoga svima koji su pomogli, u Antonijino ime, upućujemo jedno veliko hvala!

 

Komentari
Prethodni članak“Bijeli advent” u Cerniku: Krunoslav Kićo Slabinac oduševio nastupom
Sljedeći članakMajstorica otkriva: Koliko božićnih kolačića je dovoljno za najslađi Božić!?