Nažalost, djelatnici Policijske uprave brodsko posavske izvijestili su nas o nemilim događajima koji nikako ne bi trebali biti naša stvarnost.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod,  sinoć su, u Ulici Sv. Florijana u Slavonskom Brod, odmah nakon dojave u 20,35 sati, izašli na intervenciju. Naime, nakon bezuspješnog pokušaja provale u jednu obiteljsku kuću, mlađa muška osoba je  ušla u drugu kuću, oko 21 sat. Vlasnica (84-godišnjakinja) mu je otvorila vrata, a muškarac ju je bez posebnog povoda počeo tući. Također je fizički nasrnuo i na 67-godišnjakinju, nakon čega je pobjegao u nepoznatom smjeru. Objema ozlijeđenim ženama je ukazana liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede okvalificirane kao teške. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja kaznenih djela.

Dana 25. rujna 2018. godine policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe s područja Osječko-baranjske županije, u dobi od 29 i 60 godina.

Policija ih sumnjiči da su dana  01. kolovoza 2018. godine u vremenu od 15,45-16,15 sati u trgovačkom centru u Novoj Gradiški s prodajnih polica otuđili 2 punjača za baterije te veću količinu raznih baterija u ukupnoj vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Policija protiv počinitelja podnosi kaznenu prijavu zbog počinjenja kaznenih djela krađe.

Foto: ilustracija

Komentari
Prethodni članakNovogradiški ogranak Matice hrvatske primio vrijednu donaciju knjiga
Sljedeći članakSloga u Hrvatskom nogometnom kupu poražena od prvoligaša Istre 1961