Danas se u Osijeku igra juniorsko odbojkaško finale prvenstva Slavonije i Baranje u kojem su nakon tri pobjede novogradiške odbojkašice osigurale državno natjecanje.

U finalu juniorskog prvenstva Slavonije i Baranje našlo se 6 odbojkaških klubova, ŽOK „Agrotehnika“ Osijek, ŽOK „Osijek“, ŽOK „Đakovo“, ŽOK „Cestorad“ (Vinkovci), ŽOK „Vukovar“ i ŽOK „Nova Gradiška“.

 

U razigravanju po skupinama novogradiške odbojkašice su ostvarile dvije pobjede i to protiv „Cestorada“ 2:1 i „Agrotehnike“ 2:0. Nakon što su se plasirale u polufinale, tamo su pobjedile juniorke „Vukovara“ 2:0. S obzirom da se na državno prvenstvo plasiraju dvije ekipe, Novogradiščanke su već prije finala osigurale nastup na državnom natjecanju. U finalu su Novogradiščanke izgubile od igračice Osijeka, ali bez obzira na to ovo je zaista veliki rezultat, pogotovo što je Iris Ivaniš (ŽOK Nova Gradiška) proglašen najboljom igračicom turnira. Čestitke našim odbojkašicama. Na fotografiji možete vidjeti seniorsku postavu ŽOK “Nova Gradiška” koja je većinom sastavljena od juniorki.

Autor: Nikola Knežević

Komentari
Prethodni članakProglašeno stanje elementarne nepogode za tri općine
Sljedeći članakUspješan start za spas planeta