Jučer je na travnjaku Športsko rekreacijskog centra “Ivo Petranović” odigrano finale Nogometnog kupa Brodsko posavske županije za starije pionire i juniore.

U finalnom dvoboju starijih pionira nogometaši “Sloge” u jedanaestercima su poraženi od slavonskobrodske “Marsonije”, dok su juniori “Sloge” visokim rezultatom od 3:1 nadvladali brodsku momčad “Amatera” i time upisali povijesni uspjeh za novogradišku “Slogu”. Natjecanje će nastaviti u Hrvatskom nogometnom kupu. 

U kvalitetnim utakmicama obje momčadi “Sloge”, kako pioniri, tako i juniori pokazali su izvrsnu igru, i dok su pioniri čvrsto parirali protivnicima do samog kraja jedanaesterci nisu otišli u njihovu korist, osvetili su se za to juniori i pokazali tko vlada domaćim terenom. Brojne prilike za zgodicima iskoristili su juniori “Sloge” i u regularnom dijelu osigurali po krajnjem zvižduku suca podizanje pehara Kupa. 

JUNIORI: NK “Sloga” Nova Gradiška – NK “Amater” SB 3:1[1:1]

Strijelci: Alija Ersan(0:1), Luka Bogdanović(1:1), Mihael Blažanin(2:1, AG), Vinko Medvedović(3:1)

ST. PIONIRI: NK “Sloga” Nova Gradiška – NK “Marsonia” SB 1:1[0:1]

Strijelci: Denis Miščančuk(0:1), Pavle Ivanišević(1:1) Jedanaesterci: Jakov Medvedović(2:1), Denis Miščančuk(2:2), Dominik Solić(2:2, promašaj), Tin Zdjelarević(2:3), David Pavlina(2:3, promašaj), Denis Lemeš(2:4), Pavle Ivanišević(3:4), Gabrijel Dravec(3:5)

-“Prvi je ovo puta od kako je neovisne Hrvatske da će neka od omladinskih kategorija “Sloge” igrati u Hrvatskom nogometnom kupu.”- stoji na Facbook stranici Sloge na kojoj stoje i opširniji opisi finalnih utakmica. 

Foto:NK Sloga

no images were found

Komentari