U 17. kolu međužupanijske nogometne lige “Slavonije i Baranje” nogometaši Nogometnog kluba “Sloga” pobijedili su ekipu Nogometnog kluba “Šokadija” rezultatom 2:1.

Strijelci:1-0 Menegoni 43minuta, 2-0 Severović 45 minuta,2-1 Gregorović 49 minuta “Sloga” je došla do pobjede protiv “Šokadije” koja se pokazala kao solidna momčad.

U prvih 15 minuta domaćin preko Severovića i Kovačevića ima prigodu za vodstvo, ali lopta ne ulazi u mrežu. U nekoliko navrata gostujući vratar Pušeljić spašava svoja vrata bravuroznim intervencijama.U jeku terenske nadmoći Sloge u 43.minuti lopta dolazi do Menegonija koji sa 18 metara pogađa mrežu gostiju.U sudačkoj nadoknadi zbog ozljede gostujućeg igrača,Severović pogađa desni vratarev kut i na odmor se odlazi sa 2-0.Samo što je krenulo 2.poluvrijeme gosti smanjuju na 2-1 preciznim udarcem Gregorovića sa 20 metara. Igrači “Sloge” i dalje stvaraju prigode,a najbolja je u 86 minuti kada Filip Bungić glavom pogađa stativu.

Za “Slogu” su nastupili:Kao,Kovačević(Matijević),Menegoni,Kašljević,Bokan, Ivanović,Matej Vlaović,  Mario Vlaović(D.Bungić),Severović(Škramić),F.Bungić

(Kotarski), Jović

Trener:Ivo Babić

Za “Šokadiju”su nastupili:Pušeljić.Sambol(Terzć),Gregorović, Stojanović, Tanacković,Mišković,Lukačević,Petričević,Madžarević(Ilišević), Šošić(Matić),Meštrović.

 

Autor: Branko Tomek

 

no images were found

Komentari