Kazališna udruga glumaca “Kugla” svojim radom i postojanjem već odavno je dokazala da je itekako dobro što je osnovana i vrijedno radi, a dokaz tome je i još jedna hit predstava “U banci” koju su poklonici kazališta, dobre zabave i smijeha imali prigodu pogledati ovog vikenda u novogradiškom Domu kulture.

Izvrsno uigrana i dobro znana glumačka ekipa pod redateljskom palicom Milana Vidošića i ovoga je puta donijela publici salve smijeha i dobre zabave, a svaki „geg“ glumaca s pažnjom se iščekivao i nagradio pljeskom. Ovoga su puta temu komedije odlučili potražiti na stvarnim događanjima koja su se, zaista, zbila u jednoj banci, a glumci su ih na originalan način i uz puno mašte dočarali novogradiškoj publici:

– Ovo je deseta predstava „Kugle“, napravili smo je u samo tri mjeseca, ali su probe bile konstantne i kao što to kod nas ide, urnebesne i pune smijeha. U svakoj sceni smo se nadopunjavali i mislim da smo sada, zaista, „postali jedno“ i ne treba nam puno dogovaranja i pregovaranja da bi uvježbali nešto novo. Ovo je postalo nešto više od pukog druženja, ovo je prijateljstvo i nadasve dobra zabava i pozitivne vibracije koje nastojimo prenijeti našoj publici. Mislim da publika cijeni i prepoznaje naš rad jer su sve četiri predstave u Novoj Gradiški rasprodane, a još jednu ćemo izvesti i u Cerniku. Glumiti volimo, odličan je to otklon od svakodnevnice, a pljesak publike nam je najveća nagrada – kaže Milan Vidošić.

A publika je, zaista, imala prigodu uživati i u novoj predstavi.

Sjajni glumci, Milan Vidošić, Zvonimir Ivanišević, Ivana Buturac, Blaženka Lekić, Dražen Levis, Tanja Bešlić, Đuro Marosavljević i Sanja Kovarbašić Ferković izvrsnim glumačkim bravurama i samo njima specifičnim izričajem i glumom, odlično su nas zabavili i ovoga puta. Za tehničku podršku i ovoga je puta bila zaslužna Suzana Srećković.

Što se sve događa u jednoj banci, kako prolazi jedan dan u ovoj ustanovi i kakvi im sve klijenti dolaze, najbolje je pogledati u ovoj sjajnoj predstavi. Detalje vam nećemo otkrivati, ali je svakako preporuka da ih pogledate i podržite njihov rad i 11. i 12. prosinca u 19,30 u novogradiškom Domu kulture te u Cerniku, 10. prosinca.

Za sve viđeno i doživljeno, Milanovim učiteljskim jezikom rečeno – čista petica!

 

 

 

Komentari
Prethodni članakPolicijska uprava BPŽ: protekli vikend 17 kaznenih dijela
Sljedeći članakTražiš posao?! Evo što se nudi na području županije..