Božić je iza nas, ali u Cerniku još traje blagdansko raspoloženje, tako je jučer održan još jedan božićni koncert pod nazivom “Raduj se cijeli svijete”. 

Drugu godinu za redom organizator koncerta bilo je HPD “Tomislav”, a ove godine svi izvođači su bili gosti. Tako su posjetitelje svojim nastupima oduševljavali  Zbor mladih Aeternum iz Županje, Kutjevački tamburaški orkestar i Tamburaški ansambl Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka. 

-“Prošle godine koncert je bio prekrasan i održan je u crkvi Sv. Petra, a želja je bila da ove godine to dignemo na razinu više, te da bude još ljepše.”- rekao je predsjednik HPD “Tomislav”, Đuro Vuk. 

Ono što su željeli su i ostvarili. Dvorana u Društvenom domu u Cerniku bila je ispunjena do posljednjega mjesta, a da su uživali u koncertu, posjetitelji su pokazali čestim glasnim i dugim aplauzima, kojima su nagrađivali trud i pokazani talent svih izvođača. 

Najveći aplauz nakon izvedbe na bisernici, dobio je “domaći” dečko Zlatko Galik, koji je svoje početke napravio upravo u HPD “Tomislav”. Vrijedno je spomenuti da je Galik višestruki prvak Hrvatske na bisernici, te da je on jedna od spona koja je povezala ova 3 sastava.  

Tako je upravo Zlatko Galik prigodnim govorom, čestitkama  i zahvalama zatvorio ovaj prekrasan koncert. 

Komentari
Prethodni članakPune ruke posla naše policije: plijenili ubojita sredstva, hvatali jureće automobile i pijane vozače, sprječavali krijumčarenja
Sljedeći članakSmanjuju se administrativni procesi – čeka nas manje papirologije, troškova i čekanja u redovima