Imati ideju, realizirati je i okupiti masu ljudi, stvari su koje cijenimo i zbog kojih se veselimo. Jedna od takvih akcija održana je u Gradskom parku u Novoj Gradiški tijekom prijepodneva, a okupila veliki broj naših sugrađana, djece, roditelja, baka, djedova, slučajnih prolaznika…

Svih onih koji su htjeli pomoći i učiniti dobru stvar. Ovoga puta akcija je organizirana za uređenje unutarnjih prostorija Dječjeg vrtića Nova Gradiška.

Ideju roditelja svesrdno je podržao i Grad Nova Gradiška i brojni donatori tombola koje su „planule” u trenu:

– Zaista se nismo nadali ovakvom odazivu. Akcija je organizirana ne samo kako bi se prikupila sredstva već i kako bi se mališani našeg grada družili uz radionice, pjesmu, ples.

Hvala svima koji su pomogli, sponzorima, roditeljima, našim sugrađanima. Učinili smo veliku stvar, na sastanku roditelja odlučit ćemo u što ćemo utrošiti sredstva. Vjerujem da će oprema koju ćemo nabaviti služiti mnogim generacijama – kaže jedna od organizatora ovog događanja, također majka djece koja pohađaju novogradiški vrtić Irena Žak.

– Grad Nova Gradiška podržava svaku ovakvu akciju, pa tako i ovu. Iznenađeni smo ovolikim brojem ljudi koji su se danas okupili u našem prekrasnom Gradskom parku. Zajedno smo jači i hvala svima koji su danas bili s nama – ističe zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić.

 

 

 

Komentari
Prethodni članakU PONEDJELJAK KREĆE ŠTRAJK UČENIKA: Učenica u pismu objavila koje županije kreću te što oni traže!
Sljedeći članak4. SAJAM VJENČANJA EXCLUSIVE: Saznajte što sve nudi ove godine…