Izlagači su pomno birani prema djelatnosti koju rade i kvaliteti usluge vezano za vjenčanja.

U Novoj Gradiški, gradiću koji je prema broju stanovnika i veličini mali grad u Hrvatskoj, već četvrtu godinu za redom održava se Sajam vjenčanja Exclusive koji okuplja sve veći broj izlagača iz branše vjenčanja iz cijele kontinentalne Hrvatske od Zagreba do Vinkovaca i Vukovara. 

Zahvaljujući iznimnom angažmanu i nastojanjima naše Novogradiščanke, poduzetne Ljiljane Šoch, vlasnice Exclusive events i Salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške, svi oni koji namjeravaju „uploviti u bračne vode” na jednom mjestu danas mogu doći do originalne ideje kako organizirati svoj ljubavni, životni i svaki drugi „dan D”.

Od one prve godine kada su okupili dvadesetak izlagača, Sajam vjenčanja Esclusive prerastao je u respektabilnu manifestaciju koja je ove godine okupili preko 70 izlagača iz svih krajeva Hrvatske te Novogradiščanima i svim putnicima namjernicima podarila niz sadržaja i cjelodnevnih događanja.

U prijepodnevnim satima održano je svečano otvorenje Sajma s glazbeno scenskim programom uz nastup Barbare Dautović Španović i Plesnog studia Marine Mihelčić.

Sve okupljene pozdravili su glavni i odgovorni što je sajam postao tradicija u našem gradu:  Župan brodsko posavski Danijel Marušić, zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina, direktorica TZ BPŽ Ružica Vidaković, direktorica TZ Grada Nova Gradiška, Dinka Matijević, predsjednik Udruženja Obrtnika Tomislav Šimić i na kraju, glavna organizatorica Ljiljana Šoch. 

Uskoro vas očekuje modna revija Salona vjenčanica Exclusive i predstavljanje nove kolekcije za 2020. godinu. U 15,00 sati je izvlačenje nagrada, od 16,00 do 17,00 će nam se predstaviti Panonica rasvjeta i razglasi iz Đakova te nam uz light show pokazati najnovije trendove.

U 19,30 nas očekuje velika, svečana modna revija koju će voditi Mirna Maras. U glazbenom dijelu programa nastupit će Dominik&Company, Beta Sudar i Roko Vušković, Plesni studio Marine Mihelčić.

Ako do sad niste posjetili, u nastavku donosimo veliku fotogaleriju.

 

 

 

Komentari
Prethodni članak„Jesen u našem gradu”: Velika akcija za naše „male ljude” / foto
Sljedeći članakMinimalan poraz nogometaša “Sloge”