1. MEĐUNARODNI OLDTAJMERSKI SUSRET 24.6.

                 U CITY COLOSSEUMU

Jedinstvena OLDTIMER izložba koja će predstaviti primjere Oldtimer vozila

s početka prošlog stoljeća

City Colosseum i Oldtajmerski klub „Brod na Savi“ u zajedničkoj suradnji donose poseban i ne tako uobičajeni događaj na ovim prostorima, a riječ je o 1. MEĐUNARODNOM OLDTAJMERSKOM SUSRETU. Oldtajmerski klub „Brod na Savi“ imao je za želju okupiti što veći broj izložbenih oldtimer primjeraka na jednom mjestu u gradu Slavonskom Brodu, a slijedom navedene ideje City Colosseum se pokazao kao savršena lokacija za ovu izložbu.

Subota, 24.06. od 08:30h do 12:30h na vanjskom parkiralištu City Colosseuma očekuje Vas izložba oldtimer vozila koja će ugostiti gotovo stotinu jedinstvenih primjeraka oldtimer vozila s početka prošlog stoljeća. Izložba oldtimer vozila i to međunarodna, održava se u Slavonskom Brodu ispred trgovačkog centra City Colosseum. Pozvani su apsolutno svi zaljubljenici u oldtimer vozila kao i vlasnici oldtimer primjeraka. Na vanjskom parkiralištu trgovačkog centra City Colosseum očekuje Vas izložba u trajanju četiri sata gdje će te moći razgledati unikatne primjerke, fotografirati se pored istih i dobro se zabaviti. Nakon izložbe, kolona oldtimer vozila napraviti će defile ulicama grada kako bi što veći broj sugrađana uživao u ovom jedinstvenom događaju.

Novoosnovani Oldtajmerski klub „Brod na Savi“ ima za cilj promicati kulturu povijesnih vozila, a ukoliko niste znali u oldtimer vozila ulaze sva prijevozna sredstva koja imaju 30 godina i više. Članovi oldtimer kluba drže da je pravi oldtimer onaj koji je tvornički napravljen bez bilo kakvih preinaka. Ukoliko gajite ljubav prema oldtimer vozilima ili možda u svojoj garaži krijete jedan automobil, bicikl, motocikl ili čak brod koji je stariji od 30 godina pridružite se i Vi Oldtajmerskom klubu „Brod na Savi“.

Vidimo se na ovoj jedinstvenoj izložbi u subotu 24.06. od 08:30h do 12:30h na vanjskom parkiralištu City Colosseuma uz automobile koje će te možda imati priliku samo sada vidjeti. Osim posebne izložbe očekuje Vas i puno dobre zabave, ugodno druženje s vlasnicima i ljubiteljima oldtimer vozila. Vidimo se u City Colosseumu jer mi smo Vaš centar shoppinga i zabave.

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCIuj4lvXH5Htj5nY7NPbJJw

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE