Vjerojatno nema ženske osobe koja bar jednom u životu nije kupila Jadran čarape, a ni muškarca koji nije čuo za njih ili ih čak morao kupiti boljoj polovici. Jeste li se ikad zapitali tko stoji iza ovoga brenda?

Upravo je Jadran -Tvornica čarapa, vodeća tvrtka u proizvodnji i prodaji ženskih, muških i dječjih čarapa u regiji, iskazala interes za otvaranjem proizvodnog pogona u Tehnološkom inkubatoru Nova Gradiška.
Suradnjom Industrijskog parka Nova Gradiška d.o.o. i Grada Nova Gradiška, Uprava Jadran  Čarapa posjetila je prošli tjedan Tehnološki inkubator Nova Gradiška kako bi predstavila svoje poslovanje te ispitala interes za potrebnom radnom snagom na našem području s ciljem otvaranja izdvojenog proizvodnog pogona u Novoj Gradiški. Na ovo uvodno izlaganje tvrtke Jadran Čarapa pozvane su sve osobe s novogradiškog područja zainteresirane za rad na radnom mjestu šivač/šivačica.
Na informativnoj prezentaciji predstavnici tvrtke su svim sudionicima zainteresiranim za rad iznijeli plan proširenja proizvodnje za Novu Gradišku, plan obuke djelatnika kao i sve uvjete rada. Predsjednik Uprave i izvršni direktor Jadran Čarapa zahvalili su se Gradu Nova Gradiška i djelatnicima tvrtke Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. na brzoj organizaciji događaja, otvorenoj suradnji, te iskazanoj volji za  sufinanciranjem ovog poslovnog pothvata u svrhu otvaranja novih radnih mjesta u tekstilnoj industriji u gradu Nova Gradiška.

-Ovo je bio odličan primjer suradnje Grada Nova Gradiška, naše razvojne agencije Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. i svima poznatih JADRAN ČARAPA .

Velika nam je bila čast ugostiti predstavnike ove renomirane tvrtke, koji su došli kao pravo osvježenje u ova krizna vremena, a uz poslovno izlaganje prenijeli nazočnima dašak svima potrebne pozitivne energije. Nadamo se da će ova suradnja uroditi plodom s konačnim rezultatom novozaposlenih osoba u tekstilnoj industriji u našem gradu – ističe Marijana Škara Ivković iz novogradiškog Industrijskog parka.

 

 

Komentari
Prethodni članakU Novoj Kapeli predstavljen projekt ”Aktivni u mirovini”
Sljedeći članakPobjegao s mjesta prometne nesreće, otuđeni predmeti vraćeni vlasnici..