Udruženje obrtnika Nova Gradiška održalo je 13. sjednicu Skupštine u svojim prostorijama, gdje su se sastali članovi kako bi sumirali rezultate rada i aktivnosti između sjednica Skupštine Udruženja obrtnika.

Predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška Viktorio Brdar predstavio je izvješće o radu i aktivnostima Udruženja kao i prijedlog financijskog izvješća koji su jednoglasno prihvaćeni.

-“Ove godine imamo izbore u Udruženju obrtnika Nova Gradiška i u svim tijelima udruženja HOK-a. Proveli smo odluke o kriterijima za provođenje izbora za tijela Udruženja obrtnika i te prijedloge smo usvojili na skupštini. Udruženje funkcionira kao i do sada, imamo odličnu suradnju s Gradom Nova Gradiška, Županijom, Turističkom zajednicom i školama. Na području bivše općine Nova Gradiška ima više od 600 obrtnika. Udruženje pomaže svim obrtnicima, imamo popuste preko Hok-a na struju i plin, Grad je ugostiteljima smanjio porez na potrošnju na 1,5% , to je prihvatila i općina Gornji Bogićevci, to obrtnicima puno znači. U tijeku je reorganizacija HOK-a vidjet ćemo hoćemo li živjeti i raditi u našem Udruženju ili će se to sve pretvoriti u jednu komoru,” – zaključio je Brdar.

Komentari
Prethodni članakOdržana velika akcija čišćenja okoliša u Novoj Gradiški u sklopu projekta Rezolucija Zemlja
Sljedeći članakPrometna nesreća u Mašiću: Ozlijeđene dvije osobe