Teška prometna nesreća rano jutros dogodila se na zapadu Brodsko-posavske županije.

Jutros (25. travnja), oko 06,45 sati, u mjestu Mašić ispred kbr.125, došlo je do prometne nesreće s ozlijeđenim osobama – slijetanje automobila u kanal. Pritom su dvije osobe ozlijeđene i prevezene na liječenje u bolnicu u Novu Gradišku. Policijski službenici nastavljaju sa daljnjim radom i provođenjem očevida, a nakon dovršetka slijedi cjelovita informacija.

U Mašiću, jutros, u 6.45 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 72-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 78-godišnjak zbog neprilagođene brzine prilikom izlaska iz zavoja, izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila, prešao preko suprotne prometne trake, udario u kosinu kanala, te se zanošenju i daljnjem kretanju zaustavio u kanalu. U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 72-godišnjakinja, kojoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški. Protiv 78-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– Vatrogasci su imali tehničku intervenciju na vozilu koje je bilo do te mjere oštećeno da ženska osoba koja se nalazila u njemu nije mogla izaći bez njihove pomoći – za SBplus kazala je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Na mjesto događaja odmah su stigli i pripadnici Hitne medicinske pomoći koji su stradale supružnike odvezli u novogradišku Bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći. Zbog trajanja očevida promet kroz Mašić je usporen te policija, čiji djelatnici reguliraju prometovanje, vozače pozivaju na oprez i prilagođenu vožnju.

Komentari
Prethodni članakIzvještajna skupština Udruženja obrtnika Nova Gradiška
Sljedeći članakNovom pobjedom nogometaši Psunj Sokola zasjeli na vrh prvenstvene ljestvice