Nakon što je Tomislav Šimić podnio ostavku na mjesto predsjednika Udruženja obrtnika Nova Gradiška, na 10. izvanrednoj izbornoj sjednici Skupštine Udruženja obrtnika Nova Gradiška izabran je novi predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška, Viktorio Brdar, koji će Udruženje predstavljati i zastupati do kraja mandatnog razdoblja (2018.g.  – 2022.g).

Viktorio Brdar, predsjednik Ceha ugostitelja, izabran je jednoglasno za novog predsjednika Udruženja obrtnika Nova Gradiška, nakon izbor zahvalio se svima na povjerenju:

-“Mandat je kratak, 6 mjeseci, jer ovo su izvanredni izbori. Nadam se da ću održati sve što sam obećao te da ću nastaviti rad bivšeg predsjednika i završiti sve započete poslove. U našem Udruženju je situacija jako pozitivna, sve smo radili transparentno. Novaca na računu ima, jer Udruženje nije potrošilo ništa što nije trebalo, imamo svoje nekretnine i osjećamo se jako bogato za razliku od nekih drugih udruženja.”

Za dobru situaciju u Udruženju obrtnika zahvalio se i svom prethodniku, bivšem predsjedniku Tomislavu Šimiću koji je novom predsjedniku izrazio potporu u daljnjem radu:

-“Prije svega čestitam novom predsjedniku i želim mu sreću u budućem radu. Udruženje obrtnika ima započetih i nedovršenih poslova i stojim im na raspolaganju za pomoć kako bi to priveli kraju i sačuvali ovo što imamo.”

Nakon 8 godina na čelu Udruženja obrtnika Nova Gradiška Tomislav Šimić je odstupio s mjesta predsjednika, a razlozi ostavke navodi, između ostalog su i narušeni odnosi i neslaganje sa Županijskom obrtničkom komorom i radom njene predsjednice Jelenom Ivaniš.

Komentari
Prethodni članakČak 37 programa u ovogodišnjem obilježavanju Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Novoj Gradiški
Sljedeći članak63 novooboljele osobe od COVID-19 u protekla 24 sata, dvije osobe preminule